Programma Zondag 16 juni – BACK 2 THE ROOTS!

GOED NIEUWS! Zoals vorig jaar reeds aangekondigd gaan we weer een aantal oude elementen van de Broonk in ere te herstellen. Het is en blijft immers een BROONK. Samen met de parochie van St. Antonius van Padua (Scharn)en ondermeer het Dragersgilde Antonius van Padua zal er weer een processie, openlucht mis etc plaatsvinden op zondagochtend. Meer informatie, tijdstippen, deelnemers, route etc volgt. Uiteraard is het na de mis FRUHSHOPPEN en “voll gas”. Alles geven is het motto op deze laatste dag.

10u PROCESSIE

11u OPENLUCHT MIS OP SJAANDERPLEIN

12.00u START BROONK & FRÜHSHOPPEN

  • BAR is open
  • Gratis koffie en vlaai (zo lang de voorraad strekt) – Powered by Bakkerij van de Weerdt Amby
  • Kids activiteiten: trampolines, kinderboerderij, springkussens, spellen en nog veel meer
  • Panna Voetbal toernooi
  • Optreden van Harmonie xxx

12.00u 4-BLECH

4-er BLECH bekende Belgen uit München, Tirol, Salzburgerland, Algau en Sjaan.
Kaisermusikanten, Egerländer, Southbrass, Ernst Hutter, Algaü6, WüdaraMusi, …..
Ze brengen een mix van muziek dat voornamelijk bestaat uit Böhmische, Wirtshaus, Boarischer en Stimmungsmuziek…. zelfs Rockmuziek in een Polka jasje gestoken! De perfecte opwarmer bij het Frühshoppen en voor deze mooie zondag!

14.00u STEIRISCH STARK

Steirisch Stark is het ongeëvenaarde duo dat de Tiroler polka naar nieuwe hoogte tilt. Meer dan alleen muzikanten, zijn het sfeermakers die een onvergetelijke ervaring creëren, compleet met opzwepende muziek en een sfeer die de grond doet laten trillen. Los geht’s!!

16.00u THE NEW SENSATION

Na het succes van vorig jaar zijn ze terug! Dé muziek sensatie van Limburg! Een nieuwe band, anders maar herkenbaar en gegarandeerd feest, meezingen en dansen. Met voormalige muzikanten uit bekende Limburgse bands! Allround, 80s, 90s, soul, funk, rock en de beste Nederlandstalige hits.

17.30u ERWIN

Behoeft geen tekst en uitleg 🙂

18.30u THE NEW SENSATION

Part II

21.00u Einde Broonk 2023