Programma Zaterdag 15 juni

13.30u Sjaan’s Got Talent: De Talentenjacht voor de buurt. Al vele jaren een vast onderdeel van de broonk en steeds weer een daverend succes! Presentatie in handen van niemand minder dan Patrick van de Weijer. Beste ouders en kinderen denk eraan dat jullie zorgen voor een tijdige inschrijving!

13.00u Spellenmiddag: Vele kids activiteiten incl nieuwe spellen & toestellen. Dit jaar hebben we extra ons best gedaan om hier meer voor de kinderen uit te halen.

14.00u Panna voetbal Toernooi [Powered by ….]: Ook dit vaste onderdeel blijft terugkomen. Dit evenement zal afhankelijk van het aantal inschrijvingen over 3 dagen gespeeld kunnen worden.

17.00u LIVE ARTIEST – meer info volgt

20.00 HERMES HOUSE BAND!

Al meer dan 40 jaar speelt de Hermes House Band elke zaal plat en vandaag de dag staat de HHB nog steeds door heel Nederland en internationaal op het podium. Het succes blijft niet in de laatste plaats, omdat de band door wisselt en daardoor altijd met een jonge en energieke lichting op het podium staat. De klassiekers zorgen ervoor dat iedereen altijd de tekst mee kan zingen en de aanstekelijk danspasjes zorgen dat niemand stil kan blijven staan. Kortom: De Hermes House Band is eeuwig jong en gegarandeerd feest! Tot ziens, tot LáLáLáááá

00.00u FRANS THEUNISZ