Programma Zaterdag 11 juni

13.00u Sjaan’s Got Talent: De Talentenjacht voor de buurt. Al vele jaren een vast onderdeel van de broonk en steeds weer een daverend succes! Presentatie in handen van niemand minder dan Patrick van de Weijer. Beste ouders en kinderen denk eraan dat jullie zorgen voor een tijdige inschrijving!

13.00u Spellenmiddag: Vele kids activiteiten incl nieuwe spellen & toestellen. Dit jaar hebben we extra ons best gedaan om hier meer voor de kinderen uit te halen.

16.30u Panna voetbal Toernooi: Ook dit vaste onderdeel blijft terugkomen. Dit evenement zal afhankelijk van het aantal inschrijvingen over 3 dagen gespeeld kunnen worden.

17.00u DR FUNK & MR SOUL

Inmiddels voor 3e maal op rij. Dr Funk & Mr Soul zorgen voor heerlijke (zomerse) tunes. Ontstaan uit liefde voor Funk en Soul en de honger naar nieuwe muzikale uitdagingen, kiezen Dr. Funk & Mr. Soul de lekkerste Funk & Soul tracks om deze met smaak te bereiden tot dansbare brokken. Dr. Funk speel gitaar, zingt, drumt, maakt de beats en bedient de sampler en legt zo de funky grooves neer waarop Dr. Soul zijn rauwe stemgeluid laat excelleren. Een top live act, van smaakvolle soul tot swingende funk.

20.00u THE RECIPE

Het recept is uniek: de vetste hits in hoog tempo achter elkaar zoals een DJ draait, met een enorme dosis entertainment. In Nederland en daarbuiten speelt de band zowel festivals als events plat met de hits van nu en classics uit de 90’s en 00’s. Altijd de beste set voor elk soort event, dat maakt The Recipe dé succesvolle live band van nu. Meemaken is meebeleven!!

23.30u MAY & FRANS THEUNISZ & JOHN TANA

Dit mag niet gemist worden. De artiest en performer bij uitstek in Nederland, België en verantwoordelijk voor meerdere top 40 hits: Uzze Frans! “Veer goon noch neet naor Hoes!!! GAAASSSS!! Bijgestaan door de first lady van Mestreech en vriendin May “Koekkoek”. En last but not least onze nieuwkomer en kraker sinds de Vastelaovend 2022. De “Boursin Homme” John Tana.