Programma Vrijdag 14 JUNI:

16.00 uur: START BROONK & VRIJMIBO met DJ SB

We starten de Broonk met onze inmiddels beroemde en notoire vrijdagmiddagborrel!!! Iedereen is hierbij van harte welkom en ontvangt een gratis een welkomstdrankje alsmede diverse heerlijke hapjes. Deze worden u aangeboden door Sauter wijnen, Restaurant Rozemarijn, Viswinkel Le Poissonnier, Visparadijs R. Emons, Bakkerij van de Weerdt.

Sauter wijnen zal tevens een superleuke en lekkere wijnproeverij organiseren tussen 16u en 20u.

20.00 uur: SILENT DISCO | DJ #TOOMANYDB powered by HousePartyVerhuur

De Broonk 2024 komt met iets nieuws: een non-stop Silent Disco. Deze editie kun je elk vrij moment gebruiken om te swingen met een koptelefoon op. Bij een silent disco krijgt iedere gast een persoonlijke draadloze koptelefoon waardoor hij/zij de muziek hoort die (live) door de dj gemixt wordt. De muziek hoor je dus enkel als je de koptelefoon draagt. Als je even een babbeltje wil slaan, zet dan je koptelefoon af en praat op je normale geluidssterkte.

20.00 uur: Vol gas met TONCA!

TONCA betekent vooral FEEST! Daarom werd TONCA al snel door het publiek betiteld als “Dé feestband van het Wilde Zuiden!”. Knettergek, lekkere muziek en vooral één ding is zeker: er wordt pas gestopt als de hele tent op z’n kop staat.

Het leven is een feest en dat is ook precies waar het om draait bij deze feestband. TONCA speelt moeiteloos in op het publiek en geen optreden is hetzelfde. Medleys ontstaan ‘on the spot’ en dat levert vaak verrassende maar meestal niet reproduceerbare muziek op.
Kortom een hillarisch feest der herkenning dat je gezien en gehoord moet hebben!!

TONCA werd opgericht in oktober 2003 en bestaat uit vijf muzikanten die al heel wat jaren meedraaien in de meest verschrikkelijke muziekcircuits. Het uitgebreide repertoire is gebaseerd op fouter dan fout aangevuld met alles wat een feest nodig heeft.