Programma Vrijdag 10 juni:

16.00 uur: START BROONK & VRIJMIBO met DJ SB

We starten de Broonk met onze inmiddels beroemde en notoire vrijdagmiddagborrel!!! Iedereen is hierbij van harte welkom en ontvangt een gratis een welkomstdrankje alsmede diverse heerlijke hapjes.

19.30 uur: THE PIANO MAN – NICK JEFFERSON

Aangezien het enorme succes op zaterdag en zondag de voorgaande jaren breiden we ons programma verder uit naar de vrijdag. We pakken nu ook al groots uit op vrijdag….met niemand minder dan Nick Jefferson a.k.a. THE PIANO MAN.

De Pianoshow van Nick Jefferson is meezingen, meedansen, verzoekjes aanvragen maar vooral feest  vieren ! Een wervelende show met live zang van Nick Jefferson die zich zelf en het publiek begeleidt op zijn spierwitte vleugel met een  uitzonderlijk breed repertoire voor jong en oud. Robbie Williams, Marco Borsato, Andre Hazes, Lionel Richie, Billy  Joel, Elton John, Tina Turner en vele andere artiesten lijken live voorbij te komen. Maar natuurlijk mag/moet iedereen meezingen ! Nick betrekt alle gasten actief in de show en kunnen een duet zingen of zelf de microfoon ter hand nemen voor een solo  performance. Als echte sterren staan de nieuwgeboren artiesten  in de spotlights en de rook om daarna een daverend applaus in  ontvangst te nemen. Nick zorgt ervoor dat de zanger of zangeres  professioneel begeleid wordt.

19.30 uur: Panna voetbal toernooi