Sponsoring

Check de sponsorpagina van de Sjaander Broonk 2024!!!

Sponsoren 2024! Langs deze weg: ENORM BEDANKT voor alle steun! We kunnen niet zonder jullie!! Uiteraard zijn jullie toch ook weer van de partij in 2025 😉

Ook de Broonk steunen in de toekomst?

Hieronder kunt u lezen hoe u de Sjaander Broonk kan helpen en tevens uw organisatie verder in het zonnetje kan zetten.

De Sjaander Broonk is een drukbezocht jaarlijks buurtevenement. Vele omwonenden uit Scharn, Amby en Heer weten ons elk jaar te vinden. Daarnaast wordt het steeds meer een evenement voor heel Maastricht. Om dit te financieren hebben we de steun van sponsoren en vrijwilligers hard nodig. Wellicht heeft u ook interesse om dit mooie feestweekend te sponsoren. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen van de honderden bezoekers.

In Scharn wordt dit jaar op 14, 15 en 16 juni 2024 weer de Sjaander Broonk gevierd.
Wij zijn er trots op om te kunnen vermelden dat dit buurtevenement dit jaar haar 45ste editie kent!

Elk jaar verwelkomen wij honderden, inmiddels wel duizenden, bezoekers uit Scharn en omstreken. De Broonk duurt ook dit jaar weer drie dagen en heeft naast veel live muziek en gezelligheid ook jeugdmiddagen, een voetbaltoernooi, een Sjaan-business borrel en andere activiteiten op het programma staan.

Wellicht heeft u interesse om de Sjaander Broonk (weer) te sponsoren? Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf of uw organisatie onder de aandacht te brengen bij de vele bezoekers. Wij bieden u verschillende opties:

# Advertentie in ons fullcolour boekje:
Adverteren kan in verschillende formaten. Ons boekje (oplage ca. 5.000) wordt ongeveer 2 weken voor de Broonk huis aan huis verspreid in de wijken Scharn, Heer en Amby.

# Donatie: 
Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.

# Sponsoring van een artiest/orkest of activiteit (spel).
U kunt uw activiteit of artiest naar keuze sponsoren.

# Sponsoring van bierviltjes, consumptiemunten, kleding etc

# Combinaties van bovenstaande opties en nog veel meer….
Zijn natuurlijk mogelijk!

Contact

Mocht u vragen hebben, dan staan wij altijd klaar om deze te beantwoorden: stuur een e-mail naar sponsoring@sjaanderbroonk.nl t.a.v. Rob Hounjet.

Logo LOGO Logo LOGO Logo LOGO 

!!HIER KAN OOK UW LOGO STAAN ALS HOOFDSPONSOR!!