Belangrijk nieuws – Broonk update –

Beste vrienden van de Sjaanderbroonk!

In verband met Corona en de recent afgekondigde maatregelen, waaronder het verbod op evenementen tot 1 juni 2020, gaat de Sjaander Broonk dit jaar helaas niet door.

Ons land is ook getroffen door het Coronavirus. Vanaf 9 maart volgden (noodzakelijke) landelijke maatregelen elkaar snel op, om zo goed en snel mogelijk het hoofd te kunnen bieden aan het Covid-19 virus. We hebben de laatste weken het nieuws aandachtig gevolgd en kunnen niet anders concluderen dan dat de gezondheid en veiligheid van jullie, de artiesten, de vrijwilligers, onze kinderen onze opa’s en oma’s en alle andere betrokkenen boven alles gaat! We hebben besloten om de Sjaanderbroonk 2020 niet door te laten gaan.

 
Na 42 edities Sjaanderbroonk valt deze situatie ons bijzonder zwaar. Echter, we zijn ons van onze verantwoordelijkheid bewust. We zien onder andere dat ziekenhuizen volstromen en dat vele branches keihard geraakt worden. Langs deze weg willen jullie vragen om de ‘gespaarde centjes’ ten behoeve van de Broonk, straks uit te geven bij onze lokale ondernemers in Scharn en Maastricht. De horeca, (kleding)winkels, kappers en ga zo maar door kunnen deze inkomsten heel hard gebruiken. Buy Local!!
 
We vragen begrip voor de situatie, en willen iedereen wijzen op alle adviezen en maatregelen van onze overheid en het RIVM. Wat een en ander betekent voor u als sponsor, artiest of leverancier wordt later gecommuniceerd. In 2021 komen we terug!!!!

Volgend jaar gaan we met zijn allen de mooiste editie ooit neerzetten!!
 
Aan alle getroffenen, mensen in de zorg, leveranciers, sponsoren, vrienden, ondernemers en alle anderen: wij denken aan jullie in deze tijd, en wensen jullie veel wijsheid en sterkte toe. Let goed op jezelf en anderen.


Met hartelijke en warme groet!

Het bestuur van de Sjaanderbroonk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *